γρηγορα θα ξεπερασουμε την κριση.........

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012


ωχχχχ............. χλωμα τα βλεπω τα μελλουμενα ...............

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ


ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΕ  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΙ  ..... ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙς ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΑΡΟΥΜΠΑ !!!!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ....







«Είτε θα πάρουμε τις δύσκολες, επώδυνες αποφάσεις, που χρειάζονται για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των τελευταίων ετών, αποφάσεις που χρειάζονται για να μην πάει χαμένη η πορεία της χώρας των τελευταίων δεκαετιών, είτε δεν θα τις πάρουμε και θα τα χάσουμε όλα».

Αυτό επισημαίνει, σε σημερινή δήλωση, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Γ. Παπακωνσταντίνου, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση.

«Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον της χώρας», προσθέτει. «Είμαι σίγουρος ότι θα κινηθούμε στη σωστή κατεύθυνση και θα πείσουμε τους εαυτούς μας και όλη την κοινωνία για την αναγκαιότητα των αποφάσεων που πρέπει να παρθούν»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ



«Σας καλούμε στο Σύνταγμα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Όλοι, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να μαζευτούμε έξω από τη Βουλή για να απαιτήσουμε να μην υπογραφεί η θανατική καταδίκη της πατρίδας μας, που είναι η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης. Όλοι μαζί, μαζί με μας, την Κυριακή στο Σύνταγμα, να σταματήσουμε την προδοσία. Μανώλης Γλέζος, Μίκης Θεοδωράκης».

ετσι ειμαστε κι εμεις ...... σε ελευθερη πτωση .εχουμε βουτηξει στο κενο ( η μας εχουν σμπρωξει παρα τη θεληση μας ) θα βρουμε ομως τη δοση τρελας που ολοι εχουμε μεσα μας να προσγειωθουμε με ασφαλεια τελικα .

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012


η χαρα του drift ....

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ = 1 - 1


Ετσι αρχιζουν τα οργανα ..τα ποντικια  μαλωνουν καθως την κανουν απ το καραβι που βυθιζεται .... τα μεχρι προτινως ταχιμια τωρα χωριζουν τα τσαρδακια τους μπας και ξεγελασουν καναν αθωο και την γλιτωσουν !!!! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ τους περιμενει ΟΛΟΥς.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

«Αποτυχημένοι σωτήρες» τιτλοφορείται άρθρο γνώμης της γερμανικής Süddeutsche Zeitung για την αναποτελεσματική στρατηγική αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης χρέους.
«Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για την πικρή αλήθεια. Δύο χρόνια μετά την πρώτη σύνοδο για την ελληνική κρίση είναι σαφές: Έτσι δεν μπορεί να σωθεί χώρα, έτσι βυθίζεται όλο και βαθύτερα στο πουθενά. Το πρόγραμμα λιτότητας οδήγησε τη χώρα κατευθείαν στη φτώχεια και τη νομισματική ένωση σε αδιέξοδο», επισημαίνει η εφημερίδα και συνεχίζει: «Όλοι φέρουν ευθύνη γι' αυτήν την καταστροφή, ιδιαίτερη είναι ωστόσο η ευθύνη της γερμανικής κυβέρνησης, η οποία προέταξε σκληρό τόνο και επέβαλε αργότερα, ότι θα έπρεπε να απαλλάξουν οι τράπεζες την Ελλάδα από ένα μεγάλο μέρος των χρεών της. Αυτό είναι γενικά σωστό, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έκανε το χάος μεγαλύτερο, καθώς εδώ και εβδομάδες διεξάγονταν πάνω από όλα διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος, γεγονός που μπλόκαρε άλλες αποφάσεις και προκάλεσε γενικευμένη δυσθυμία».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχουν δύο τρόποι για εξεύρεση λύσης στο ελληνικό πρόβλημα. Είτε να αποχωρήσει η Ελλάδα από την ευρωζώνη επιστρέφοντας στη συνέχεια στη δραχμή, είτε να δρομολογηθεί ένα αποφασιστικό και ακριβό, όπως εκτιμά η εφημερίδα, σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα στο πλαίσιο της νομισματικής ένωσης. «Φυσικά υπάρχει και μία τρίτη δυνατότητα, η χειρότερη όλων: να συνεχιστεί η πρακτική που εφαρμόστηκε ως τώρα», καταλήγει η γερμανική εφημερίδα.
Πηγή: Deutsche Welle


Δυο χρονια τωρα οι τοκογλυφοι μεσω των υπαλληλων του εδω , καταφεραν να μαζεψουν ολες τις οικονομιες του Ελληνα και να ξεφορτωθουν ( εχοντας τον χρονο που χρειαζονταν ) οτι χασουρα θα ειχαν σε ενδεχωμενη πτωχευση απο μερους μας. τωρα με την ανεση που εχουν μας βαζουν σε ψευτικα διλημματα που ολα εχουν το ιδιο τελος ......... το μεγαλυτερο κερδος για τα συμφερωντα τους . ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
Απο Ισοτιμια.

Πώς στήθηκε η μεγάλη απάτη στην ενέργεια



 
Ύποπτες αγοραπωλησίες μετοχών, μεταφορές κεφαλαίων στην Ελβετία και πωλήσεις ρεύματος με ζημιά σε Σκόπια και Αλβανία, των οποίων ερευνάται η κανονικότητα, συνθέτουν ένα δυσώδες σκηνικό σκανδάλου στην ενέργεια, το οποίο μπορεί να φτάνει και τα 300 εκατ. ευρώ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για τρύπα τουλάχιστον 120 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για ένα σκάνδαλο, για το οποίο καλούνται αύριο να απολογηθούν στον ανακριτή οι, πριν από λίγες εβδομάδες, μεγάλοι επιχειρηματίες που πούλησαν σε υψηλά τιμήματα τις εταιρείες σε fund αραβορωσικών συμφερόντων. Πρόκειται για τον Βασίλη Μηλιώνη της Hellas Power, και τους Αριστείδη και Αχιλλέα Φλώρο της Energa.
Το παζλ των υπόπτων συμπληρώνουν ο Βρετανός Άλαν Γκέιμπλ, ο Στέφανος Σιαφάκας (φέρεται να έχει μεταφέρει 20 εκατ. ευρώ της Energa στην Ελβετία στην τράπεζα Clariden Lay), ο Νικόλας Δεκόλης, αλλά και τα στελέχη της ΡΑΕ και της ΔΕΣΜΗΕ, που ελέγχονται για απιστία σε βάρος του Δημοσίου, καθώς δεν απέτρεψαν (αν δεν συνέργησαν σ’ αυτό) το σκάνδαλο. Φυσικά αραβορωσικό fund δεν φαίνεται να υπάρχει, και ο περίφημος αγοραστής WorldwideEnergyLimitedείναι μια υπεράκτια εταιρεία με έδρα τα νησιά Μάρσαλ, της οποίας οι εκπρόσωποι δεν είναι γνωστοί με επίσημα έγγραφα.
Αυτό δεν εμπόδισε τους κυρίους Άλαν Γκλέιμπ και Νικόλα Δεκόλη να εμφανίζονται, όπως διαπιστώνει η αρχή για το ξέπλυμα, «ως εκπρόσωποι ρωσοαραβικού fund με την επωνυμία Worldwide Energy Limited, στο οποίο εμφανίζονται να μεταβιβάζονται, ή επιδιώκουν να φανεί ότι μεταβιβάζονται, οι δύο εταιρείες». Από τα στοιχεία των αρχών προκύπτει, πρώτον, ότι η μεταβίβαση της Hellas Power έγινε μέσω υποτιθέμενης αγοραπωλησίας κυπριακής εταιρείας, που ήλεγχε την ελληνική, ώστε να μην χρειαστεί η έγκριση της ΡΑΕ, ενώ για την Energa η μεταβίβαση δεν θεωρείται δεδομένη, καθώς δεν υπάρχουν νομιμοποιητικά έγγραφα εκπροσώπου της Worldwide Energy Limited.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τίμημα για την εξαγορά της Ηellas Power φέρεται να είναι 24 εκατ. ευρώ, όταν μόλις τον Αύγουστο ο κ. Μηλιώνης δαπάνησε 6 εκατ. ευρώ για το 50% της εταιρείας, ώστε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχό της. Η αρχή για το ξέπλυμα χρήματος, σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, έκαναν φύλλο και φτερό τις κινήσεις που έγιναν στις δύο εταιρείες και καταλήγουν ότι πρόκειται για μια καλοστημένη απάτη, με φορέα ένα fund χωρίς εκπρόσωπο, με στόχο την εξαφάνιση των χρημάτων, ώστε στο τέλος να μην μπορεί να βρεθεί ο αγοραστής.
Η κομπίνα σε όλη της την έκταση άρχισε να γίνεται αντιληπτή με μεγάλη καθυστέρηση, και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο, αφού είχαν προηγηθεί οι πανηγυρικοί της μεταβίβασης των δύο ελληνικών εταιρειών στους υποτιθέμενους Ρώσους-Άραβες επενδυτές.
Τα πρώτα σημάδια συναγερμού είχαν χτυπήσει στην αρχή ξεπλύματος, που επιχείρησε να ελέγξει τι είναι αυτό το περίφημο fund, που αγόρασε δύο, σημαντικού μεγέθους για τα δεδομένα της αγοράς, ηλεκτρικής ενέργειας επιχειρήσεις.
Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε από τον ΔΕΣΜΗΕ πως οι δύο εταιρείες εμφάνιζαν μεγάλες εξαγωγές ρεύματος προς τα Σκόπια και την Αλβανία, εισπράττοντας τιμές χαμηλότερες από αυτές που είχαν πληρώσει για να εισαγάγουν το ρεύμα, που πωλούν στους πελάτες τους! Δηλαδή πουλούσαν με ζημιά. Βέβαια, εδώ το ερώτημα είναι πότε εισέπρατταν και πότε απέδιδαν.
Γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εισέπρατταν άμεσα, αλλά δεν απέδιδαν, και τα χρήματα ταξίδευαν στο εξωτερικό.
Στη φάκα του ΣΔΟΕ
Ο τελικός συναγερμός σήμανε όταν οι ελληνικές αρχές (ΔΕΣΜΗΕ κυρίως, αλλά και ΡΑΕ) άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι αυξάνονται θεαματικά οι υποχρεώσεις των δύο εταιρειών και ο κίνδυνος κανονιού είναι μεγάλος.
Η αρχή ξεπλύματος πάγωσε όσους λογαριασμούς πρόλαβε, και συγκεκριμένα μόλις 27 εκατ. ευρώ, για να διαπιστωθεί ότι τα υπόλοιπα είχαν κάνει φτερά, και οι υποσχέσεις των εταιρειών ότι θα πλήρωναν τις οφειλές τους ήταν χωρίς αντίκρισμα.
Το παραμύθι σε επίπεδο δημοσιότητας συνεχίστηκε, με την προβολή απαιτήσεων έναντι της ΔΕΗ, κατά το πρότυπο των εταιρειών εναλλακτικών παρόχων τηλεφωνίας, που για να δικαιολογήσουν τα φέσια που έριχναν στον ΟΤΕ, ισχυρίζονταν ότι γίνονταν παράλογες και καταχρηστικές τιμολογήσεις. Όμως, από ό,τι φαίνεται, τα παραμύθια έχουν ένα τέλος. Και το ερώτημα είναι ποιος θα πληρώσει το φέσι. Μήπως τα συνήθη υποζύγια, οι Έλληνες φορολογούμενοι;

και οι κυριοι κυριοι κοβουν το ρευμα στον κοσμακη που δεν βγαινει για να πληρωσεις τα 50€ του ρευματος του σπιτιου του . εδω ομως κανανε υπομονη !!! τοσους μηνες μεχρι να τσεπωσουν οι μαγκες ενα καλο μπαγιοκο και να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.........

 

Ξυλουρης -Πουλημενοι


Σκληρο παζαρι !!!! σε μια Ζουγκλα χωρις ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ.........


δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Έθνος».

Από τον κ. Σταμάτη Κριμιζή επίτιμο διευθυντή της Διοίκησης Διαστήματος και επιστημονικός διευθυντής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins των ΗΠΑ.

«Πριν από δύο περίπου μήνες βρέθηκα σε μεσημεριανό διάλειμμα για ένα γρήγορο γεύμα στην Αννάπολη της Πολιτείας Maryland με συναδέλφους της επιστημονικής ομάδας του διαστημόπλοιου MESSENGER, που τοποθετήσαμε σε τροχιά γύρω από τον Ερμή τον προηγούμενο Μάρτιο. Η Ελλάδα ήταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των τηλεοπτικών δελτίων ένεκα των εξελίξεων, και βέβαια πρώτο θέμα σε διάφορες συζητήσεις. «Λοιπόν, φίλε μου Σταμάτη, θα δούμε νέα έξοδο των λαμπρών νέων Ελλήνων επιστημόνων, όπως και πριν από 30 χρόνια;» μου είπε, τρίβοντας τα χέρια χαρακτηριστικά, ο ένας και αμέσως συμφώνησε με την ερώτηση και ο άλλος. Είναι και οι δύο διευθυντές μεγάλων εργαστηρίων διαστημικής επιστήμης, ο ένας σε κέντρο της NASA, ο άλλος στο Πανεπιστήμιο του Colorado.

Η ερώτηση δεν ήταν ασυνήθιστη, ούτε πρωτοφανής για δύο λόγους: πρώτον διότι οι Έλληνες επιστήμονες της διασποράς είναι πασίγνωστοι στις ΗΠΑ για την εργατικότητα και τα επιτεύγματά τους. Δεύτερον, διότι οι ΗΠΑ έχουν ανοίξει πόρτες εισόδου μετά από κάθε κοινωνικοπολιτική αναταραχή οπουδήποτε στον κόσμο για να επωφεληθούν από το ήδη εκπαιδευμένο επιστημονικό δυναμικό που μπορεί κατευθείαν να προσφέρει στον παραγωγικό τους τομέα. Η πιο πρόσφατη περίπτωση ήταν η μεγάλη έξοδος νέων επιστημόνων από την πρώην Σοβιετική Ένωση και την ανατολική Ευρώπη. Δεν υπάρχει σήμερα Πανεπιστήμιο, Ερευνητικό Κέντρο ή Τεχνική Εταιρεία που να μη συναντά κανείς ένα σεβαστό ποσοστό μεταναστών στο επιστημονικό/τεχνικό προσωπικό.

Ειδικά τον τελευταίο χρόνο πολλοί/ές νέοι επιστήμονες, μηχανικοί, γιατροί, όλοι με μεταπτυχιακά, με ρωτούν για τις δυνατότητες εργασίας στο εξωτερικό και πιθανά ιδρύματα που μπορούν να απευθυνθούν. Εχω ήδη γράψει αρκετές συστατικές επιστολές για άτομα κοντά στο γνωστικό μου αντικείμενο, των οποίων τις ικανότητες γνωρίζω. Δεν το θεωρώ έντιμο να τους συμβουλεύσω να παραμείνουν στην Ελλάδα και να περιμένουν βελτίωση της οικονομίας, διότι όλοι γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο η οικονομία: είναι η αναξιοκρατία, η αδιαφάνεια, η χωλαίνουσα κρατική διοίκηση, η διαφθορά, η ατιμωρησία της παρανομίας, η εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα, το σύστημα υγείας και γενικότερα το κοινωνικό ήθος.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το μέλλον της χώρας διαρρέει προς Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία, Νότιο Αφρική και αλλού. Και αυτά είναι τα ταλέντα δίχως τα οποία η χώρα δεν θα ξεφύγει από την κρίση που τη μαστίζει. Δυστυχώς η ανάκαμψη θα είναι δύσκολη και πολύχρονη. Θα χάσουμε μια γενεά. Παρ' όλα αυτά, συνεχίζουν να παραμένουν αξιόλογοι νέοι επιστήμονες οι οποίοι, μαζί με καταξιωμένους μέντορες, διαμορφώνουν «νησίδες αριστείας» μέσα από τις οποίες αντιστέκονται στο ρεύμα της αναξιοκρατίας και της μετριότητας και ωθούν, με αργό έστω ρυθμό, την Ελλάδα προς τις διεθνείς προδιαγραφές. Σε αυτούς/ές ας εναποθέσουμε τις ελπίδες μας για τη χώρα.

Δεν θεωρώ έντιμο να συμβουλεύσω τους νέους επιστήμονες να παραμείνουν στην Ελλάδα και να αναμένουν βελτίωση της Οικονομίας».
ενα πρωτοσελιδο που λεει τα παντα.......ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ  παντα θα ειναι εδω.η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο .ποιο δωρο ΡΕ . ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ .εχουνε δωσει τα παντα πανε να ξεπουλησουν ( Η ΕΧΟΥΝ ηδη ) η να παραχωρησουν ( Η ΕΧΟΥΝ ηδη ) για γενιες 14 οτι εχει αυτος ο τοπος ( ακομη και τα παιδια που ΘΑ κανουμε ) και μας κοροιδευουν για μαχες και κοκκινες γραμμες!!! παιζουν ενα θεατρακι μεταξυ τους και μεταφερουν αγωνιες και φοβιες σε ολο τον κοσμο . για ΠΟΣΟ ακομη πιστευουν οτι ο κοσμακης θα μενει σπιτι του και δεν θα βγαινει στους ΔΡΟΜΟΥς.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012



παπαγαλακια


"Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς πάλεψε και κατάφερε να μην περικοπεί ο 13ος και 14ος μισθός. Διαφώνησε με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Δεν δέχθηκε όλα τα μέτρα που αφορούν τις επικουρικές συντάξεις, ενώ συζητά το θέμα της μείωσης του κατώτατου μισθού. "

η κοροιδια τους δεν εχει ορια !!!! μαστιγιο και καροτο ...και καλα μας γλιτωσε απο αυτο δεν τα καταφερε στο αλλο ...ο ηρωας !!!.αφου μας θεωρουν τοσο ... ιθαγενεις καλα τα λενε .θα γινουν παλι εκλογες και ελπιζουν στα προβατα που τοσα χρονια πελατιακα και μονο τους εχουν στην εξουσια . αν δεν αντοδρασει ο κοσμος τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας ....που προβλεπεται καταμαυρη.

οι περισσοτεροι το εχουν ηδη γνωρισει.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΧΑΡΡΥ



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Σας αβέλω μπακαλούμπ,
Σας παρακαλώ πολύ,
Να πρεσάρουμε και να αβέλομε κόντρα τέμπο σε όλους τους κατέδες
Να πιέσουμε και να (επαναλαμβάνεται με άλλη έκφραση) πιέσομε όλους εκείνους (κατές = αυτός)
που τσεβέλουν κουσελιά στα όνειρα μας.
που θέλουν (τζεβέλω = θέλω) να προδώσουν (κουσελιά = προδοσία) τα όνειρά μας
Και νάκανα γουανομετούφες.
??????????????????(τούφα = φυλακή)
Και αφήνομε τις βιδομπλαντορούφες να μας πίνουνε το μπλάντυ.
Και αφήνουμε τις βδέλλες να μας πίνουνε το αίμα.
συνεχώς στο ανεμοτζάσιμο και στη κοντόχαλη,
διαρκώς ματαιοπονεί και υποσιτίζεται (; κοντο + χαλω = τρώω)
αβέλει διακόνα στο μπερντέ και έχει πέσει στη αχαλού και στο γεροδιακονάρισμα.
ζητιανεύει δανεικά και έχει πέσει στην πείνα και στην γεροντο - ζητιανιά.
Έχουν αρπάξει την ζωμοσακούλα και να δένουν μπαλόμπα και καλιαρντά χαλέματα.
Έχουν αρπάξει την κουτάλα και να παχαίνουν με τα κωλόφαγα
Ενώ ο λαός, λιγδομπερντές δικελοσβουριασμένος,
Ενώ ο λαός λιγδιάρης κοιτάει σαν μεθυσμένος (δικελω + σβουριάζομαι),
ατζινάβωτος και αναιμνιάρης
απονήρευτος και ζαλισμένος (αναιμνιάρης = αναιμικός = αδύναμος, ζαλισμένος)
και θεόμπαρα που γκουρτσαλιάζουν
και θεόχοντρους που ...........................
θρονιασμένοι παραντίκ στο Γραικοκάθικο.
θρονιασμένοι παραδίπλα από τους απέναντι στην Αττική (Αττική =το καθίκι της Ελλάδας, εκεί που έχουν μαζευτεί όλα τα κατακάθια)

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ


για ολους τους γερμανοτσολιαδες που σιγα σιγα την φουστανελλα με τον γερμανικη σημαια την κανουνε ... μινι μπας και εξαφανιστει η σημαια που τοσο καιρο ανεμιζαν .φυσικα το μονο που θα γινει ειναι να φανει ο κολ.. τους για να τους ..γλεντισουμε.

Χωρις λογια απο το ΠΟΝΤΙΚΙ .

Fritz Lang's Metropolis 1927


αρχιζω απο πανω προς τα κατω ...




οσο εφαγες εφαγες . τωρα θα σε ΞΕΣΚΙΣΩ .τα προβατα ξυπνησαν .......
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ !!! ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩς ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝΕ ΣΤΟΥς ΙΘΑΓΕΝΕΙς ΠΡΕΠΕΙ.ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΕς ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΛΙΚΕς ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΜΑΓΑΖΟ .



ΜΑς ΕΠΕΙΣΕς

Ομάδα «κρούσης» τεχνοκρατών και πολιτικών προτείνει για τη χώρα η Άννα Διαμαντοπούλου. Λέει όχι σε εκλογές και προτείνει ανασχηματισμό. Γιατί λέει ότι «το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του».

Η κ. Διαμαντοπούλου μέσω της ΝΕΤ εξέφρασε και πάλι την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο να γίνουν τώρα εκλογές αντιθέτως πρότεινε τη λύση του ανασχηματισμού προκειμένου η νέα κυβέρνηση να κλείσει όλα τα μεγάλα θέματα και η χώρα να μπει σε έναν κύκλο σταθεροποίησης.
Αίσθηση προκάλεσαν επίσης οι αναφορές της για το πολιτικό σύστημα και για το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κάτι...νέο που μπορεί να εκφραστεί είτε με κάποιο κόμμα είτε με έναν νέο πολιτικό λόγο.

«Η επόμενη περίοδος είναι η μαμή των εξελίξεων. Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του υπό την έννοια ότι πρέπει πλέον να απευθυνθεί στο κέντρο και στην υπεύθυνη αριστερά με νέο λόγο και μέσα από μία νέα λειτουργία» υποστήριξε η κ. Διαμαντοπούλου σημειώνοντας μάλιστα ότι η περίοδος που περνά η χώρα είναι αντίστοιχη μίας...πολεμικής περιόδου.

ειναι πραγματικα φοβερο να μας θεωρουν ...... προβατα .η κυρια με το βλεμμα της αγελαδας ξαναχτυπα .δεν φτανει που εχουν κανει την παιδεια μας φρενοκομειο .δεν φτανει που κανουν το μελλον της χωρας μας να χαπακωνεται καθε τοσο με τις μεταρυθμισεις τους κανουν ακομη και τωρα προτασεις για ΣΩΤΗΡΙΑ .δεν ηταν οοοολοι αυτοι που επιτακτικα μας εβαλαν στο λουκι για να μας σωσουν ηταν .... η μαυρη μοιρα μας. εχουν καταλαβει οτι θα τους φαει η μαρμαγκα ( οπως λεει κι ο λαος ) και το εχουν γυρισει στο καλαμποκισιο (λαικη σοφια και αυτη)  αλλα οτι και να κανουν λιγα τα ψωμια τους .ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ .

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

για να μαθαινουν οι νεοι.

1821

ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ENA MATΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21.
ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΙ Ο ΤΡΑΓΚΑς !!!! ...ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ

οτι κανεις δεν το περιμενε... το εργο ηταν στημενο.καποιοι αξιολογοι μιλισανε ... αλλα το συστημα ηταν δυνατο και δεν ακουστηκαν.δεν πειραζει τουλαχιστον εμεις ξερουμε ποιος θα την πληρωσει.

αυτο ειναι απατη

οχι ψιλικατζιδικα πραγματα.......

Ελληνες.

Αξιον Εστι

καλασνικοφ.

θα εχει πολυ ΣΕΧ !!



το κοντινο μελλον.

ολα μεσα........

μετα το γιουρογκρουπ...

η Αγκελα τα εχει πριξει του τραπεζιτη ( ΛΟΥΛΟΥΚΑ ) και θελει τα λεφτα της ... τα ντουι !!! και ο δικος μας πρεπει να τα παρει απο τον ΜΑΛΑΚΑ τον Ελληνααααα.

ξυπναμε λεμε.....

τα λεφτα .... ποτε θα φερεις τα λεφτααααααααα...... ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑΑ.............
1.
2.
μια ετσι ... μια γιουβετσι !! σημασια εχει οτι εμεις ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ και οταν ερθει η στιγμη μικροι μεγαλοι ολοι θα παρουν τα αναλογα.ακομη μιλανε για παραταξεις ..το καλο τους ...και το κακο μας.

!!!

αν και θεωρω οτι δεν υπαρχει ΚΑΘΑΡΟΣ πολιτικος (και αυτος  σιγουρα ηταν ΛΕΡΩΜΕΝΟΣ) ...τωρα λεει καποιες αληθειες.............
το μονο σιγουρο για ολους τους ΠΡΟΔΟΤΕς ......και οχι απλα ξυλο .ΤΡΙΧΙΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ και στην συκια για κρεμασμα.
ΚΟΝΤΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.ΑΠΛΑ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ .

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη λήψη και νέων μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου οι δανειστές μας να δώσουν την έγκριση για την οριστικοποίηση του PSI και της δεύτερης δανειακής σύμβασης.

Η κυβέρνηση καλείται να συμφωνήσει εδώ και τώρα σε ένα πρώτο πακέτο μέτρων ύψους 4,4 δισ. ευρώ που θα προέλθει από μειώσεις δαπανών στην υγεία, τα φάρμακα, την άμυνα και «λουκέτα» σε φορείς του Δημοσίου, με στόχο να κλείσει η «μαύρη τρύπα» για το 2011 και οι αποκλίσεις στον Προϋπολογισμό του 2012.

Παράλληλα αναζητούνται μέτρα ύψους 7,7 δισ. ευρώ, που αφορούν στο διάστημα 2013-2014 και θα πρέπει εξειδικευθούν. Και η δεύτερη αυτή λίστα των μέτρων θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Εντός αυτού του ασφυκτικού πλαισίου η τρόικα ζητά να νομοθετηθούν και να εφαρμοστούν άμεσα τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο και ακόμη βρίσκονται στο συρτάρι.

Αν και οι δανειστές εμφανίζονται να συμφωνούν ότι τα νέα μέτρα θα πρέπει να προέλθουν από περικοπές δαπανών, εντούτοις φαίνεται ότι πιέζουν για νέα φοροεπιδρομή μέσω του νέου φορολογικού, το οποίο σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο. Πιο συγκεκριμένα,το ΔΝΤ με έκθεση που υπέβαλε στην ελληνική κυβέρνηση προτείνει την καθιέρωση ενός ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ στο 19% ή στο 21% και προβλέπει ένα μειωμένο ΦΠΑ 11% για τον τουρισμό.

Επιπλέον προτείνεται η κατάργηση του αφορολογήτου και η δημιουργία λιγότερων φορολογικών κλιμακίων που «κρύβει» επιβαρύνσεις για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Η χαριστική βολή δίνεται στα νοικοκυριά και τους φορολογούμενους με την πρόταση για κατάργηση της μείωσης του φόρου 10% από τόκους στεγαστικών δανείων.

«Είμαι υπέρ της φορολογικής μεταρρύθμισης και του ορθολογισμού της φορολογίας. Υπέρ κινήσεων που διευρύνουν τη φορολογική βάση. Αλλά θα εφιστούσα την προσοχή σε κινήσεις που «τοποθετούν την άμαξα πριν από το άλογο», όπως είναι η άποψη ότι η μείωση των συντελεστών θα οδηγήσει σε διεύρυνση της φορολογικής βάσης. Η εμπειρία μας δείχνει ότι αυτό δεν ισχύει. Πρέπει πρώτα να ληφθούν μέτρα που θα βελτιώνουν τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα, Πολ Τόμσεν.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΑΠ ΤΑ ΟΡΗ .ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑς ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΑΧΤΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ !!! ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  !! ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ .. ΤΟ ΣΟΙ .. ΤΗΝ ΚΟΡΗ .. ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙς ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ;;;; ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕς ΤΕΛΙΚΑ .ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΜΠΑς ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΝΑΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ... ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.............