γρηγορα θα ξεπερασουμε την κριση.........

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑς ΕΠΕΙΣΕς

Ομάδα «κρούσης» τεχνοκρατών και πολιτικών προτείνει για τη χώρα η Άννα Διαμαντοπούλου. Λέει όχι σε εκλογές και προτείνει ανασχηματισμό. Γιατί λέει ότι «το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του».

Η κ. Διαμαντοπούλου μέσω της ΝΕΤ εξέφρασε και πάλι την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο να γίνουν τώρα εκλογές αντιθέτως πρότεινε τη λύση του ανασχηματισμού προκειμένου η νέα κυβέρνηση να κλείσει όλα τα μεγάλα θέματα και η χώρα να μπει σε έναν κύκλο σταθεροποίησης.
Αίσθηση προκάλεσαν επίσης οι αναφορές της για το πολιτικό σύστημα και για το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κάτι...νέο που μπορεί να εκφραστεί είτε με κάποιο κόμμα είτε με έναν νέο πολιτικό λόγο.

«Η επόμενη περίοδος είναι η μαμή των εξελίξεων. Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του υπό την έννοια ότι πρέπει πλέον να απευθυνθεί στο κέντρο και στην υπεύθυνη αριστερά με νέο λόγο και μέσα από μία νέα λειτουργία» υποστήριξε η κ. Διαμαντοπούλου σημειώνοντας μάλιστα ότι η περίοδος που περνά η χώρα είναι αντίστοιχη μίας...πολεμικής περιόδου.

ειναι πραγματικα φοβερο να μας θεωρουν ...... προβατα .η κυρια με το βλεμμα της αγελαδας ξαναχτυπα .δεν φτανει που εχουν κανει την παιδεια μας φρενοκομειο .δεν φτανει που κανουν το μελλον της χωρας μας να χαπακωνεται καθε τοσο με τις μεταρυθμισεις τους κανουν ακομη και τωρα προτασεις για ΣΩΤΗΡΙΑ .δεν ηταν οοοολοι αυτοι που επιτακτικα μας εβαλαν στο λουκι για να μας σωσουν ηταν .... η μαυρη μοιρα μας. εχουν καταλαβει οτι θα τους φαει η μαρμαγκα ( οπως λεει κι ο λαος ) και το εχουν γυρισει στο καλαμποκισιο (λαικη σοφια και αυτη)  αλλα οτι και να κανουν λιγα τα ψωμια τους .ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου